Beleggingspanden Provincie Limburg

De provincie Limburg kenmerkt zich door haar drie regio’s, allen met hun eigen Euregionale karakter en kansen op het gebied van beleggingspanden. Noord-Limburg, met de logistiek en industrie rondom Venlo en Venray. De regio Midden-Limburg met haar handel, met Weert en Roermond als belangrijkste steden. En Zuid-Limburg met haar toeristische en innovatieve bedrijfssector in en rondom Maastricht, Sittard, Heerlen en Kerkrade. De campussen en vele internationale bedrijven in de regio en Maastricht met haar Health Campus, Universiteit en academische ziekenhuis. Deze diverse concentratie van bedrijven en instellingen zorgt dat iedere regio haar eigen kansen heeft op het gebied van beleggingspanden. Provincie Limburg biedt voor alle beleggers unieke kansen en is volop in beweging op het gebied van beleggingspanden, studentenpanden, appartementen voor expats, bedrijfspanden en bedrijfs onroerend goed.

De Limburgse hoofdstad Maastricht en haar beleggingspanden

De stad Maastricht heeft vele unieke kansen op het gebied van beleggingspanden. Door de universiteit en de internationale aantrekkingskracht zijn er unieke kansen op het gebied van appartementen, studentenpanden en bedrijfsonroerend goed. Even zo zeer geldt dit voor de aantrekkingskracht van de geweldige historische binnenstad. Dit geldt zowel voor horeca als voor bedrijven en bezoekers. De beleggingspanden die hieruit voortvloeien zijn absoluut de moeite waard. En met de ontwikkelingen rondom het Belvederegebied, het ondergrondse a2 traject door middel van de tunnel en de aanleg van een tramverbinding tussen Hasselt en Maastricht wordt het enkel alleen nog maar aantrekkelijker om te beleggen in beleggingspanden in en rondom Maastricht.

Daarnaast stellen wij beleggers die een beleggingspand willen kopen zeer eenvoudig in staat om in contact te komen met beleggers die hun beleggingspand willen verkopen. Beleggers die een beleggingspand wensen te kopen, kunnen zich gratis bij Zuid Vastgoed inschrijven om in contact te komen met mogelijke verkopende partijen, Uiteraard ondersteunen wij u daar waar nodig bij het verkopen of kopen van een beleggingspand.

Beleggingspand kopen of een beleggingspand verkopen in Limburg?

Op dit moment hebben wij veel vraag van beleggers die interesse hebben in de aankoop van verhuurd onroerend goed. De interesse gaat uit naar winkelpanden, kantoorpanden,bedrijfsgebouwen en woningen.

Dus wilt u een beleggingspand kopen of een beleggingspand verkopen? Neem dan absoluut ook eens contact met ons op ter vergelijk Zuid-Vastgoed gelooft in transparantie en het voorkomen van onnodige (hoge) kosten voor bemiddelingswerkzaamheden die niet in verhouding staan tot de geleverde inspanningen. Niet alleen bespaart u ontzettend veel kosten, u maakt het zichzelf ook nog eens een stuk gemakkelijker en realiseert hier een enorme tijdsbesparing mee. Indien u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd ?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of vul direct hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Vragen of opmerkingen?
06-28144170
Klik hier om je vastgoedobject te verkopen
Onze werkwijze Stap 1:Wij zetten jouw pand uit in ons netwerk Stap 2:Ontvang één of meerdere biedingen Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor je af

Mogelijkheden:

Bouwgrond/kavel/perceel verkopen Appartement verkopen Boerderij verkopen Horecapand verkopen Studentenhuis verkopen Kamerverhuurpand verkopen Sale & Leaseback Woningportefeuille verkopen
Een ogenblik geduld...