Schrijf zelf ook een review

Google reviews

Laat je overtuigen van onze diensten. Bekijk de klantenbeoordelingen die klanten op Google Mijn Bedrijf hebben achtergelaten. Wij waarderen het als je zelf ook een review voor ons achterlaat.

Google
Zuid vastgoed wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7 uit de 10, gebaseerd op reviews van 3 klanten.
9 / 10
Sanne Smeets

Prettig contact, klantvriendelijk. Handelen snel en bieden realistisch.

8 / 10
Co Smeets

Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van die aan- of verkoop dienstverlening van deze club. Toch wil ik graag een review achterlaten, juist omdat ze ons wel keurig in contact hebben gebracht met de juiste specialisten en daar waar nodig professionele begeleiding hebben gegeven bij een case welke normaal niet tot hun core-business behoort. Zeer klantvriendelijk & behulpzaam.

9 / 10
Anonieme maar tevreden klant

Afgelopen jaren zelf teveel tijd gestopt in het zelf op zoek gaan naar nieuwe panden om in te beleggen. Sinds we samenwerken met Zuid-vastgoed hoeven we hier zelf niet actief meer tijd in te stoppen. Tijd is ook geld en dat kunnen we nu beter besteden.

Mogelijkheden:

Bouwgrond/kavel/perceel verkopen Appartement verkopen Boerderij verkopen Horecapand verkopen Studentenhuis verkopen Kamerverhuurpand verkopen Sale & Leaseback Woningportefeuille verkopen
Een ogenblik geduld...