Ontstaan Zuid Vastgoed

Zuid Vastgoed is ontstaan vanuit vele aanvragen vanuit de markt. Door jarenlange aanwezigheid in een netwerk binnen de vastgoedmarkt kregen wij regelmatig verzoeken van zowel relaties die wilden investeren in onroerend goed alsook eigenaren die snel zonder gedoe hun pand wilden verkopen. Naast onze activiteit als zelfstandig investeerder in vastgoed is zodoende besloten om hier een gespecialiseerde organisatie voor in te richten waar wij onze expertise & relatie netwerk i.c.m. meerdere websites gebruiken om als makelaar onroerend goed voor onze opdrachtgevers te kopen & te verkopen.

Op dit moment hebben wij doorlopend veel vraag van beleggers die interesse hebben in de aankoop van onroerend goed. De interesse gaat uit naar winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en woningen.
Dus wil je zelf ook een pand kopen of juist verkopen? Neem dan absoluut ook eens contact met ons op ter vergelijk. Onze transparante werkwijze voorkomt onnodige kosten

Zuid-Vastgoed gelooft in transparantie en het voorkomen van onnodige (hoge) kosten voor bemiddelingswerkzaamheden die niet in verhouding staan tot de geleverde inspanningen. Niet alleen bespaar je zo veel kosten, je maakt het jezelf ook nog eens een stuk gemakkelijker en realiseert hier een flinke tijdsbesparing mee.

Netwerk

Wij beschikken over een breed netwerk van beleggingspand investeerders die klaarstaan om uw pand, zoals een woning, woningportefeuille, appartement, bedrijfspand, kantoor of elk andere type ruimte te kopen.

Lees hier meer over onze werkwijze:

Vertrouwelijk.
Je mag er van uitgaan dat al jouw gegevens zeer vertrouwelijk en discreet behandeld worden.

Vrijblijvend contact

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt ook ons contactformulier hier op deze pagina invullen.
Wanneer je deze invult zullen wij uiterlijk binnen één werkdag antwoorden.

Voor het verkopen van je huis of beleggingspand doen we graag een voorstel waarbij geldt: 'no cure no pay'.
 

Vragen of opmerkingen?
06-28144170
Klik hier om je vastgoedobject te verkopen
Onze werkwijze Stap 1:Wij zetten jouw pand uit in ons netwerk Stap 2:Ontvang één of meerdere biedingen Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor je af

Mogelijkheden:

Bouwgrond/kavel/perceel verkopen Appartement verkopen Boerderij verkopen Horecapand verkopen Studentenhuis verkopen Kamerverhuurpand verkopen Sale & Leaseback Woningportefeuille verkopen
Een ogenblik geduld...