Ontstaan Zuid Vastgoed

Zuid Vastgoed is ontstaan vanuit vele aanvragen van beleggers vanuit de markt. Door jarenlange aanwezigheid in een netwerk binnen de vastgoedmarkt kregen wij regelmatig verzoeken van relaties die wilden investeren in onroerend goed. Naast onze activiteit als zelfstandig investeerder in vastgoed is zodoende besloten om hier een gespecialiseerde organisatie voor in te richten waar wij onze expertise & relatie netwerk i.c.m. meerdere websites gebruiken om als makelaar onroerend goed voor onze opdrachtgevers aan beleggers te verkopen.

Op dit moment hebben wij doorlopend veel vraag van beleggers die interesse hebben in de aankoop van onroerend goed. De interesse gaat uit naar winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en woningen.
Dus wilt u een beleggingspand kopen of een beleggingspand verkopen? Neem dan absoluut ook eens contact met ons op ter vergelijk.

Transparante werkwijze voorkomt onnodige kosten

Zuid-Vastgoed gelooft in transparantie en het voorkomen van onnodige (hoge) kosten voor bemiddelingswerkzaamheden die niet in verhouding staan tot de geleverde inspanningen. Niet alleen bespaart u ontzettend veel kosten, u maakt het zichzelf ook nog eens een stuk gemakkelijker en realiseert hier een enorme tijdsbesparing mee.

Netwerk

Wij beschikken over een breed netwerk van beleggingspand investeerders die klaarstaan om uw pand, zoals een woning, woningportefeuille, appartement, bedrijfspand, kantoor of elk andere type ruimte te kopen. Wij zullen uw pand aan meerdere investeerders aanbieden, om voor u een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren.

Lees hier meer over onze werkwijze:

Vertrouwelijk.
U mag er van uit gaan dat al uw gegevens zeer vertrouwelijk en discreet behandeld worden.

Vrijblijvend contact

Bel of mail ons gerust voor meer informatie over beleggen in vastgoed of het maken van een afspraak. U kunt ook ons contactformulier hier op deze pagina invullen.
Wanneer u deze invult zullen wij zo spoedig mogelijk antwoorden.

Voor het verkopen van uw beleggingspand of beleggingspanden doen wij u graag een voorstel waarbij geldt: 'no cure no pay'.
 

Vragen of opmerkingen?
06-28144170
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Onze werkwijze Stap 1:Wij zetten uw pand uit in ons netwerk Stap 2:Ontvang één of meerdere biedingen Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af

Uw mogelijkheden:

Bouwgrond/kavel/perceel verkopen Appartement verkopen Boerderij verkopen Horecapand verkopen Studentenhuis verkopen Kamerverhuurpand verkopen Sale & Leaseback Woningportefeuille verkopen
Een ogenblik geduld...