Onze werkwijze kort & bondig:

  • Stap 1: wij zetten uw pand uit in ons netwerk
  • Stap 2: ontvang één of meerdere biedingen
  • Stap 3: wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af

Voor het verkopen van uw beleggingspand of beleggingspanden doen wij u graag een voorstel waarbij geldt: 'no cure no pay'.
Hieronder volgt een verdere toelichting op de substappen van de stappen 1, 2 en 3.
Wilt u op een andere wijze invulling geven aan één of meerdere stappen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dit aangeven in uw contact/pand aanmeldbericht of telefoongesprek.

Vertrouwelijk
U mag er van uit gaan dat al uw gegevens zeer vertrouwelijk en discreet behandeld worden.

Uitgebreidere uitleg werkwijze

Stap 1 - Contact en aanmelding pand  
Samen met u verkopen wij uw beleggingspand. Niemand kan namelijk met meer enthousiasme vertellen over zijn eigendom dan uzelf. Niemand weet ook meer van uw beleggingspand af dan uzelf. Zodoende doet u een deel van de werkzaamheden en wij doen een deel van de werkzaamheden. U verstrekt hier de basisgegevens van uw verhuurde pand aangevuld met uw aanbiedingstekst, overige terzake doende gegevens en uw voorgestelde verkoopsom.  Zo kan uw (verhuurde) pand snel en op uw voorwaarden worden verkocht.

Stap 2 Wij komen bij u langs
De makelaar komt persoonlijk langs om de basisgegevens van uw pand met u door te nemen. Hij neemt ook specifieke zaken op zoals kadastrale gegevens, locatie en onderhoudsverwachting. In overleg met u wordt de verkoopstrategie bepaald.

Stap 3 Opname in het netwerk van Zuid Vastgoed
Wij beschikken over een breed netwerk van beleggingspand investeerders die klaarstaan om uw pand, zoals een woning, woningportefeuille, appartement, bedrijfspand, kantoor of elk andere type ruimte te kopen. Wij zullen uw pand dus altijd aan meerdere kandidaat-kopers & investeerders aanbieden, om voor u een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren.

Stap 4 Bezichtigingen en biedingen
Kandidaat kopers melden zich via ons & u ontvangt de gegevens van de kandidaat-kopers direct via e-mail met het verzoek een afspraak te plannen voor een rondleiding door uw te verkopen beleggingspand(en). Desgewenst kan de bezichtiging uiteraard ook door ons worden verzorgd; onze bezichtigingsservice. Voor een gering bedrag zal een assistent makelaar de bezichtiging voor u uitvoeren.

Als iemand in uw pand geïnteresseerd is, brengt hij een bod met bijbehorende voorwaarden uit. Onze makelaars controleren vooraf alle biedingen. Hij neemt contact met u op om het voorstel te bespreken en geeft u advies over een tegenreactie. Indien u met de kandidaat-koper overeenstemming bereikt over de hoogte van de koopsom, de aanvullende zaken en de voorwaarden dan wordt de koop gesloten.

Stap 5 Koopovereenkomst en notaris
De notaris of de makelaar stelt een (voorlopige) koopovereenkomst op en nodigt u en de koper uit om de overeenkomst te ondertekenen. Op de afgesproken datum gaat u samen met de koper naar de notaris. De 'akte van levering' wordt getekend en de koopsom wordt betaald.

Tijdens het hele verkoopproces staan de makelaars van Zuid Vastgoed voor u klaar.

P.S.
De stappen hierboven zijn in "grote lijnen" beschreven. Wilt u op een andere wijze invulling geven aan de te nemen stappen? Dan kan in goed overleg natuurlijk ook. U kunt dit aangeven in ons 1ste contact;  email of contactformulier of telefoongesprek.

Geïnteresseerd ?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of vul direct hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Vragen of opmerkingen?
06-28144170
Klik hier om je vastgoedobject te verkopen
Onze werkwijze Stap 1:Wij zetten jouw pand uit in ons netwerk Stap 2:Ontvang één of meerdere biedingen Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor je af

Mogelijkheden:

Bouwgrond/kavel/perceel verkopen Appartement verkopen Boerderij verkopen Horecapand verkopen Studentenhuis verkopen Kamerverhuurpand verkopen Sale & Leaseback Woningportefeuille verkopen
Een ogenblik geduld...